septembrie 04, 2010

Filocalia l - Cuvântul 0-Prefaţa

Ascultă playlistul volumului al-1-lea al Filocaliei audio pe YouTube: Clic aici!, pe DailyMotion: Clic aici! sau ascultă toate cele 12 volume pe Trilulilu.ro: Clic aici!, deşi multe dintre fişierele încărcate pe ultimul site au devenit nefuncţionale între timp!

7 comentarii:

Simeona spunea...

Buna treaba ai facut!
Ma gandisem si eu dar am renuntat cand am vazut ca ai facut tu - si e mult mai bine decat ma gandeam eu sa fac.
Pe langa asta, eu as vrea sa fac si scris, nu numai audio, acelasi lucru - trierea pe subiecte tematice -; deocamdata am o gramada de proiecte incepute.
Bucurie sfanta!

Micael Nicolas spunea...

Doamne ajută !
La fel faci şi tu o treabă extraordinară,chiar am copiat Imnele Iubirii Dumnezeiesţi ale Sfântul Simeon Noul Teolog pe http://carti-audio-online.blogspot.com/ de pe contul tău de Trilulilu,iniţial am vrut să le descarc şi mai apoi să le încarc pe contul meu de pe acelaşi site Trilulilu,însă era o muncă în plus şi am renunţat.
Ai multe playlist-uri bune şi chiar mai am de gând să copiez încă o carte audio de pe ele.
Apropo de Filocalia scrisă,întenţia mea de la început a fost să copiez cărţile pe un blog gen Rugăciunea Inimii,numai că am găsit doar filocaliile scrise în "româna veche" cu î în mijlocul cuvintelor sau cu sînt în loc de sunt aşa cum se obişnuieşte să se scrie acum,iar mai apoi am aflat de la cei de la Apologetica.net că filocaliile sunt în proces de corectare şi undeva în cursul acestei toamne vor fi şi terminate,însă chiar şi aşa am renunţat la acest gând deoarece cunosc o persoană care abia aşteaptă să le copieze într-un web-site,ceea ce este mult mai bine şi designul va fi mult mai reusit decât am putea noi să facem într-un blog !
Oricum succes în ceea ce faci,că faci lucruri bune !

Ady spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
dumitru_gabriela31@yahoo.com

Micael Nicolas spunea...

Am distribuit blogul d-voastră pe pagină de Facebook a Filocaliei audio şi pe Rugăciunea Inimii, însă doar atâta pot face, nu am scris niciodată despre ceea ce-mi solicitaţi d-voastră, însă nădăjduiesc că Dumnezeu va asculta ruga ascunsă a inimii d-voastră!

Anonim spunea...

Saccsiv's Weblog
CHEMARE la MITING. Impactul introducerii actelor electronice asupra vieții private și libertății de conștiință a cetățenilor

http://saccsiv.wordpress.com/2013/03/07/chemare-la-miting-impactul-introducerii-actelor-electronice-asupra-vietii-private-si-libertatii-de-constiinta-a-cetatenilor/

Anonim spunea...

Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your next post thank you once again.


Visit my blog; travel

Anonim spunea...

This is very interesting, You're a very skilled blogger. I've joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post.

Also, I have shared your web site in my social networks!


My homepage: ray ban glasses